Auditori Teulada Moraira - auditoriteuladamoraira.es

PEP GIMENO "BOTIFARRA" ANB MIQUEL PREZ "ARRELS", DOMINGO 13 DE DICIEMBRE A LAS 19:00


Domingo 13 de diciembre a las 19:00

Pep Gimeno "Botifarra" & Miquel Pérez , "Arrels"

Precio: 19€ 

Acostumats a un “Botifarra” en altres tipus d’escenaris, després de mesos de cultura confinada, tornem als escenaris dels més importants i reconeguts espais escènics del nostre territori, i tornem amb una certesa molt habitual en el món de Pep Gimeno “Botifarra”, abandonar al acabament de l’actuació amb una sensació de malenconia per tot allò que la nostra tradició ens ha aportat, juntament amb una sensació d’energía per viure en un món en el que les rialles estan assegurades.


Un format inusual, un “Botifarra” sense pell, despullat, íntim i sempre en la seua màxima esplendor.


Pep Gimeno “Botifarra” interpretarà el seu repetori habitual, format per jotes, fandangos, cants de batre, masurques, havaneres, malaguenyes, granaïnes, romanços, però sobretot, en aquest concert, traurà aquella caixa de “cintes de cassette” que començà a gravar als 13 anys, i recuperarà peces inèdites d’eixa gent major que tant ens ha aportat.


Tot sempre, amanit amb divertides explicacions, anècdotes i dites populars que sols Pep coneix tan bé, però el més important, que sols Pep sap transmetre d’eixa forma particular, com deia el “Tio Leandro”: llámese equis.

 

 

 

 

 

 


Prximos eventos

  • 15 de mayo de 2021

    CONCHA VELASCO EN, LA HABITACIN DE MARIA, Sbado 15 de mayo a las 18:00 Ver más
  • 5 de junio de 2021

    EUGENI ALEMANY - EN PERSONA GUANY, Sbado 5 de junio 18:30h Ver más
  • 16 de octubre de 2021

    MAYUMANA, Currents GIra ESPAA 20/21, Sbado 16 de octubre a las 18:00 Ver más¿Quieres estar al día de nuestra programación?

Si estás interesado/a en recibir información sobre la programación periódica de este Auditorio haz click en el siguiente botón y rellena nuestro formulario.